7 Şubat 2013 Perşembe

Jiayu'nun Yeni Bombası S1

Merhaba Jiayu dostları Jiayu G4,G5, haberleriyle dünyayı çalkalarken şimdide S1 modelini duyurdu.
Cihaz qualcom jiayu ortak yapımı olarak sunulacak,yüksek performanslı 4 çekirdekli 1,5 qualcom snapdragon işlemci kullanılacak.


Adreno 320 gpu,2 gb ram ve 32gb dahili bellek ile geliyor bunun yanında dev bir 5" ekranda 1920x1080 piksellik bir çözünürlüğe sahip olacak,ppi değeri 440,5 ve full hd ips ekranlı bu teknoloji harikasına herzamanki gibi uygun fiyatla raflarda olacak.

Çıkış tarihi olarak mayıs 2013 düşünülüyor tabi herhangi bir aksilik yaşanmaz ise...

Bakalım Çinin performans rekortmeni Xiaomi M2'nin katil zanlısı olabilecek mi?
üstte jiayu g3 altta jiayu s1

8 yorum:

  1. Jiayu çalışıyor valla :)

    YanıtlaSil
  2. G serisi MTK işlemcili olduğu için imei atmak kolaydı Snapdragon işlemcilere de kolay imei yazılıyor mu acaba?

    YanıtlaSil
  3. vay, adreno 320 ile psvitaya kafa tutar :). Telefonda tek tük oyun da oynadıgım için qualcomm apq8064 devreli bu cihazı, cortex A7 li hafifsiklet G4 ve G5 in yerine tercih edebilirim.

    YanıtlaSil
  4. xiaomi mi2'nin Jiayu s1'den daha performanslı olacağı aşikar. malum Jiayu s1 1080p ekranı olduğundan dolayı, 720p ekranlı olan xiaomi mi2 günlük kullanımda daha hızlı olacaktır.

    Son olarak yorumum 720p üzerinde çözünürlüğün, pazarlama stratejisi dışında hiçbir anlamı yok. aksine getirisi olmadığı gibi performansa da olumsuz etkisi olacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Cihaz piyasaya surulsun antutu benchmark puanlaruna gore tekrar olumlu yada olumsuz yorum yapacagiz...

      Saygılarımla

      Sil
  5. Gelecekte Çin tüm telefon piyasasını ele geçireceğinin açık kanıtı. Böyle bit telefon 600-700 liraya gelirse ne samsung kalır ne iphone.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunca yildir reklamlar yuzunden korelmis beyinlerimizle girisimci ruha sahip dinamik firmalara kapilari bizler kapadik umarim tekrar bizler acar onlari ait olduklari yerlere getiririz ki bizlere teknoloji ve kaliteyi gercek fiyatlar ile sunabilsinler.

      Sil