11 Haziran 2015 Perşembe

JiaYu Türkiye'ye Giriş yapacak Mı?


Son zamanlarda ülkemize giriş yapmaya başlayan Çinli telefon üreticilerine bir yenisi de JiaYu oldu. Adı sanı pek duyulmasa da sunduğu uygun fiyatlı seçeneklerle tercih edilebilecek olan JiaYu, ilk olarak S3 modelini ülkemize getirdi.
Son dönemlerde Çinli firmaların mobil cihazlar piyasasında yükselişe geçtiğini hep beraber görmekteyiz. Ayrıca bu firmalar da birer ikişer ülkemizde de satışa başlamaktalar.



Huawei, Xiaomi gibi firmaların girişi ardından son olarak Meizu da Türkiye pazarına giriş yapmıştı. AyrıcaZopo ve Elephone da ülkemiz pazarında yer almak için hazırlık yapmaktalar. Bunlara ek olarak JiaYu adındaki bir başka Çinli firma da ülkemize yeni giriş yaptı.



Adı sanı pek duyulmayan JiaYu üst seviye cihazları uygun fiyata satarak bir piyasa oluşturmayı hedefliyor. (Tıpkı diğer Çinliler gibi)



Ülkemize giriş yaptığı model ise S3 adlı son çıkan bir model telefonu. Teknik özellikleri noktasında 5.5 inçlik FullHD ve 440ppi değerindeki ekrana sahip olan telefon, 64 bit ve 8 çekirdekli yapıdaki 1.7GHz saat hızında çalışan MediaTek MT6752 çipsetini ve Mali-T760 grafik işlem birimini barındırmakta. 2GB ve 3GB RAM kapasitelerine sahip olan JiaYu S3, Sony üretimi13MP IMX214 arka ve Samsung üretimi 5MP bir ön kameraya sahip.



4G/LTE özelliği bulunan cihaz 3.000mAh çıkarilabilir batarya ile geliyor. 16GB OTG desteklidepolama kapasitesi bulunduran JiaYu aynı zamanda MicroSD kart desteği de sunuyor. Çift stereo hoparlörler ile güzel olsa da Android 4.4 KitKat'a sahip olması tek üzücü tarafı olan bu cihaza büyük ihtimalle Android 5.0 Lollipop güncellemesi de gelecektir.
Sageston Teknoloji Tercümanlık İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. tarafından ülkemize ithal edilen JiaYu, şu anda sadece www.sageston.com.tr üzerinden satılmakta.




Fiyatlarına gelecek olursak eğer; 2GB RAM bulunduran versiyonu 999TL, 3GB RAM bulunduran versiyonu ise 1.149TL fiyatla satışa çıktı.

http://www.webtekno.com sitesinden alınıdır katkıları için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder