7 Ocak 2013 Pazartesi

Yeni Jiayu Shop




Jiayu satış ağına Çin'de yeni bir halka daha ekledi yılbaşı günü açılışı yapılan yeni Jiayu shopa ilgi büyük.














Adres: 15, girişimci Road, Area 25, Baoan'da District, Shenzhen City, Guangdong Binası, 1st Floor, Shop 03 (birinci katta cadde mağazaları Suning)
Metro: Metro Hattı 5 (halka orta hat) ters Ganoderma istasyonu A1 çıkışı

: Baoan Sanat Şehir
Tel: 13310878996
Tel2: 1250491976










 

9 yorum:

  1. Bizimkiler züürt dükkan küçükmüş, Zoppo nun dükkana bak bide :)

    YanıtlaSil
  2. Zopo köşeyi kapmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. jiayu telefonlar ile ilgili sorum olacaktı rica etsem ilgilenebilir misiniz?

      Sil
    2. Benim merak ettiklerimden biri telefonun sağlamlığı mesala bir arkadaşım HTC marka telefona sahip telefon gerçekten çok sağlam çelik kasa camı telefonu o kadar elinden düşürmesine rağmen çizilmiyor ve almasının üzerinden 2 yıl geçti hala performansta düşüş pek olmadı jiayu telefenların sağlamlığı nasıl bu durumla karşılaştırırsak?

      Sil
    3. Merhaba;

      Sağlamlıktan önce malzeme kalitesinden bahsedeyim.Kesinlikle hepinizin bildiği samsung,nokia,htc vs. marka telefonlardan aşağı kalır yanı yoktur.Yani Çin markası dayanıksız olu vs. diye düşünmeyiniz çünkü bu markalar jiayu,zopo vs. önümüzdeki senelerde dünyaya açılmayı planlayan markalar oldukları için taklit ürün üretmiyorlar kendine özgü tasarım ve kalite anlayışıyla çalışıyorlar ve hedefleri dünya çapında markalar olmak olduğu için kaliteli ürün uygun fiyat anlayışlarını büyük bir hırsla sürdürmekteler kullanan arkadaşlar zaten fikirlerimi onaylayacaktır.
      Sağlamlık olarakta düşmelerden kolay kolay etkilenmiyorlar tecrübe ile sabittir.Cam olarak Jiayu G3 modelinde corning firmasının iphone ve samsung s3 ürünlerinde kullanılan sağlamlığı testlerle birçok kez kanıtlanmış Gorilla Glass kullanılmakta.İnternetteki videolarda Jiayu G3'ün sağlamlığını kanıtlıyor.

      Sil
    4. teşekkür ederim son olarak temin etmek kolay olmuyor. bu konu da da rica etsem öneride bulanbilir misiniz?

      Sil
  3. yukarda yazılanlara aynen katılıyorum adam telefonun ekranıyla ceviz kırıyor telefonda bir çizik bile yok :)
    aynen nasıl temiz edeceğiz g3 'ü

    YanıtlaSil
  4. İnternet üzerinden kargo yolu ile yurda telefon getirtmek yasalarca yasak Uzak doğuya giden tanıklara getirtip pasaporta kayıt ettirip kullanabilirsiniz

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil